Aquesta recepta no és meva, la fa el meu xurri, que de tant en tant també cuina i practica! la veritat és que és superfàcil i queda molt bona, aquí va:
Ingredients: (2 persones)
- 1 ceba
- 300gr. de bacallà dessalat
- 6 espàrrecs verds
- 4 ous
- Crema balsàmica de Mòdena
Preparació:
1. Piquem la ceba a dauets i la sofregim, quan estigui mig feta li afegim els espàrrecs a rodanxes i deixem que quedi tendre.
2. Li afegim el bacallà a bocins, li donem un parell de voltes.
3. A continuació hi aboquem els ous i ho remenem ràpidament. Vosaltres decidiu quan ho treieu del foc, depenent de si us agrada un remenat més melós o us agraden els ous mes quallats.
4. Ho posem en un motlle circular, l'omplim, apretem perquè no se'ns desmunti i l'acompanyem d'uns fils de crema balsàmica.
A veure si us agrada.
M'has donat molta idèa.Perquè avui he anat a Can Cortés hi ho he menjat, però no sabia com fer-ho.Era molt bó.
ResponElimina