Ingredients:
- 1 base de pasta de full
- Formatge ratllat de diferents tipus de formatge
- Salsa de tomàquet
- Orenga
- Oli
Preparació:
- Els de tomàquet amb orenga:
1. Tallem la pasta de full a quadradets, a cada quadradet presionem amb el dit al mig per tal que se'ns faci un espai per poder posar-hi la salsa de tomàquet, despres espolvoregem amb l'orenga i per finalitzar,hi posem un rajolinet d'oli. Els guardem a la nevera uns 10-15 minuts.
2. Els enfornem a 200º uns 15 minuts.
-Els de quatre formatges:
1. Amb motlles per tallar galetes, tallem la pasta de full en forma rodona, ens podem ajudar d'un got o una tassa petita si no tenim motlles.
2. Hi posem per sobre el formatge ratllat. els guardem a la nevera uns 10- 15 minuts.
3. Els enfornem a 200º uns 15 minuts.
A veure si us agraden!!
Quins aperitius tant bons!!! La pasta de full es molt socorrida i es poden fer mil coses! Petons
ResponElimina