- Una làmina de pasta de full
- Fruites diverses: kiwi, maduixa, taronja,....
- Xocolata blanca i negra.
Per la crema:
- 2 rovells d'ou
- 1/2 litre de llet
- 14 g. de maizena
- aroma de vainilla
- 50 g. de sucre
Preparació:
1. Posem un cassó al foc amb la llet, el sucre i una cullerada d'aroma de vainilla, quan arrenqui el bull ho treiem del foc i ho deixem refredar.
2. En un bol barregem un rajolí de llet amb la maizena i els rovells d'ou i ho batem bé.
3. Ho posem tot en un cassó i esperem a que bulli sense deixar de remenar i ho deixem refredar completament.
4. Amb un tallador de galetes o un got, tallem la pasta de full. La punxem amb una forquilla perquè no pugi gaire i l'enfornem a 200º uns 15- 20 minuts, i la deixem refredar.
5.Un cop freda posem per sobre la pasta de full la crema i per sobre les fruites tallades com més ens agradin.
Per decorar-ho una miqueta jo vaig desfer xocolata blanca i negra i ho vaig semibarrejar sobre un paper de forn, un cop fred el vaig clavar entre les fruites.
Espero que us hagi agradat, ja em direu que tal!!!
t'ha quedat genial
ResponElimina