PATÉ DE XAMPINYONS I NOUS
Ingredients
- 50 g de nous pelades
- 140 g de ceba
- 1 all
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 80 g de xampinyons
- Una mica de julivert
- ½ cullerada de mostassa
- Una mica de pebre negre
- Un polsim de sal
- Unes gotes de salsa de soja
Preparació
1.Sofregim la ceba i l'all fins que estiguin dauradets.
2. Afegim les xampinyons trossejats i els deixem fins que estiguin tendres.
3. Ho posem al got de la batedora i hi afegim la resta dels ingredients. Ho batem bé.
4. Ho servim acompanyat de torradetes.
PATÉ DE PEBROT VERMELL
Ingredients
· 1 pebrot vermell escalibat
· 1 culleradeta de pebre vermell dolç
· 1 culleradeta de curri
· Una mica de julivert
· 15-20 ametlles torrades
· 70 g de mató
· 4-5 torradetes de pa (per donar-hi consitència)
Preparació
1. Col·loquem tots els ingredients al got de la batedora, triturem i ho servim acompanyat detorradetesaldamos el tofu unos segundos en agua hirviendo. Escurrimos y reservamos.
Fàcils, ràpids i molt bons, us ho asseguro!!!!
Doncs a mi em semblen deliciosos! Prenc nota! Petons
ResponElimina