Ingredients (per uns 15 bombons):
- 75 gr. de xocolata blanca
- 75 gr. de xocolata amb llet
- 75 gr. de xocolata negra
Preparació:
- Desfem la xocolata blanca i l’aboquem dintre del motlle per a bombons, cobrint només una tercera part de la fondària del motlle. Deixem refredar durant 10 minuts, si és a l’estiu els posem 5 minuts a la nevera.
- Desfem la xocolata amb llet i l’aboquem al motlle per sobre de la xocolata blanca, hem d’omplir una mica més de la meitat i ho deixem refredar.
- Desfem la xocolata negra i l’aboquem al motlle per sobre de la xocolata amb llet fins omplir-ho del tot.
- Ho guardem un mínim d’una hora a la nevera, desemmotllem i ja ens els podem menjar.
neus!!! quina bona pinta te tot!! avui provaré de fer els bombons!! es veu super fàcil de fer!!!!
ResponEliminaJa m'ensenyaràs com t'han quedat!!! Un petó
Elimina