Ingredients (unes 5 unitats):
Per al cremós:
- 200 ml de nata
- 165 gr. de xocolata blanca per fondre
- 125 gr de iogurt natural
- 2 fulles de gelatina de 2gr.
Per al coulis de maduixes:
- 200 gr de maduixes netes
- Sucre al gust
Per al crumble:
- 25 gr. de mantega pomada
- 25 gr. de farina d'ametlla
- 25gr. sucre llustre
- 12 gr. de farro
- 12 gr. de maizena
Preparació:
- Posem a remullar en aigua freda les fulles de gelatina.
- Semi muntem la nata, que quedi com una crema. En guardem una mica sense muntar per desfer-hi les fulles de gelatina.
- Posem a fondre la xocolata al bany maria, un cop desfeta hi incorporem el iogurt i ho batem bé.
- Escalfem la nata que hem guardat i hi desfem les fulles de gelatina, ho incorporem a la barreja anterior.
- Incorporem la nata en moviments suaus de dalt a baix.
- Ho aboquem en motlle si ho deixem unes 3- 4 hores a la nevera.
- Per fer el crumble barregem tots els ingredients, que quedi en forma d'engrunes i ho enfornem a 180º uns 8-10 minuts
- Per fer el coulis, posem al got de la abtedora les maduixes i el sucre, ho triturem i ho colem.
- Per servir-ho aboquem una mica de coulis sobre el cremós i espolvoregem amb el crumble.
Deliciós!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada