dilluns, 9 de juliol de 2012

Pastís de formatge amb taronja

Aquest és un pastís fresc que m'agrada molt, és el típic pastís que es pot fer quan ve gent i vols alguna coseta ràpida i fàcil per sortir del pas, a més la capa de coulis la pots fer del que vulguis, en aquest cas jo he provat amb taronja i la veritat és que la combinació era força bona.
 Ingredients:
  • 1 tarrina de formatge Philadelphia
  • 500 ml de nata
  • 6 cullerades de sucre
  • 1 sobre de gelatina royal neutra.
  • 1 paquet de galletes María
  • 100 g de mantequilla
  • Suc d'una taronja
  • 2 fulls de gelatina de cua de peix
Preparació:
1.Triturem les galetes les barregem amb la mantega fosa i fem una capa amb aquesta massa aplanant-la molt bé i sense deixar foradets. (Jo ho faig en un motlle d'emplatar, perquè després és molt fàcil de desemmotllar). I el posem a la nevera.
2. En un cassó posem la nata, la gelatina royal i el sucre  i remenem fins que estigui dissolt.

3. Fora del foc hi afegim el formatge i ho batem fins que quedi incorporat, tot seguit ho aboquem al motllei deixem refredar.
4. Posem els fulls de gelatina en aigua freda.
5. Separem una petita part de suc de taronja i l'escalfem, fora del foc escorrem la gelatina i l'hi aboquem, remenem bé perquè es dissolgui. Hi afegim la resta de suc de taronja i remenm bé. Ho aboquem per sobre la crema de formatge i ho deixem a la nevera, un mínim de 6 hores.
6. Traiem de la nevera, desemmotllem i decorem com més ens agradi

Bon profit!!!!

1 comentari: