divendres, 16 de març del 2012

Pasta de full de verdures amb formatge brie


Sóc una gran aficionada a la pasta de full, crec que és molt "resultona", que agrada a tothom, que la pots fer servir en dolç, en salat, com a aperitiu, com a postre,... i que vesteix força, així que no serà l'última recepta que pengi per aquí feta amb pasta de full.

És fàcil, ràpida de fer i molt gustosa, evidentment podeu canviar les verdures per unes altres, afegir-hi el formatge que més us agradi,...





Ingredients:

- 1 base de pasta de full
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 4 talls de cansalada (beicon)
- Formatge ratllat
- Formatge brie

Preparació:

1. Tallem en juliana la ceba, el pebrot i el carbassó.
2. Sofregim la ceba, a mitja cocció hi afegim el pebrot, donem un parell de voltes i a continuació hi posem el carbassó.
3. Un cop fet deixem que refredi.
4. Punxem la base de pasta de full amb una forquilla i a continuació hi posem per sobre les verdures, tallem la cansalada  a tires i la posem per sobre, juntament amb unes llesques de formatge brie.
5. Espolvoregem formatge ratllat
6. Enfornem a 200º uns 15-20 minuts.

Espero que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada