divendres, 9 de març de 2012

Milfulls de tomàquet i mozzarella


Aquesta és una recepta molt senzilla, molt bona, molt refrescant i de les que agrada gairebé a tothom!!!

És un aperitiu que entra molt bé i el podeu fer així, o tipus broqueta amb tomàquets xerri i boletes de mozzarella.



Ingredients:

- 3 tomàquets
- Formatge mozzarella fresc
- Orenga
- Crema de vinagre balsàmic
- Olives farcides

Preparació:

1. Tallem els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.

2. Muntem el milfulls posant una rodanxa de tomàquet, per sobre una de mozzarella,  una altra de tomàquet i acabem amb una de mozzarella.

3. Posem per sobre uns fils de crema de vinagre, espolvoregem orenga i hi clavem una oliva farcida amb un escuradents.

En definitiva, fàcil, ràpid, bo i vistós!!!

2 comentaris:

  1. que fàcil sembla de fer i quina bona pinta!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Donc ja ho saps, a provar-ho i a dir-me que tal!!! Un petó

      Elimina