diumenge, 4 de març del 2012

Remenat de bacallà i espàrrecs verds

Aquesta recepta no és meva, la fa el meu xurri, que de tant en tant també cuina i practica! la veritat és que és superfàcil i queda molt bona, aquí va:


Ingredients: (2 persones)

 -  1 ceba
 -  300gr. de bacallà dessalat
 -  6 espàrrecs verds
 -  4 ous
 - Crema balsàmica de Mòdena


Preparació:

1. Piquem la ceba a dauets i la sofregim, quan estigui mig feta li afegim els espàrrecs a rodanxes i deixem que quedi tendre.

2. Li afegim el bacallà a bocins, li donem un parell de voltes.

3. A continuació hi aboquem els ous i ho remenem ràpidament. Vosaltres decidiu quan ho treieu del foc, depenent de si us agrada un remenat més melós o us agraden els ous mes quallats.

4. Ho posem en un motlle circular, l'omplim, apretem perquè no se'ns desmunti i l'acompanyem d'uns fils de crema balsàmica.

A veure si us agrada.

1 comentari:

  1. M'has donat molta idèa.Perquè avui he anat a Can Cortés hi ho he menjat, però no sabia com fer-ho.Era molt bó.

    ResponElimina