dimarts, 21 de febrer del 2012

Cremós de xocolata blanca amb coulis de maduixes i crumble d'en Pep Nogué.


Vaig anar al taller de Cuina en Directe d'en Pep Nogué, ens va ensenyar tres receptes, una sopa de farigola, un platillo de costelló, cap de llom i salsitxes i el cremós de xocolata blanca, que a mi personalment, com que sóc molt llaminera és el que més em va agradar i el primer que he provat de fer a casa. Aquí el teniu:


                               
Ingredients (unes 5 unitats):


Per al cremós:
  •  200 ml de nata
  •  165 gr. de xocolata blanca per fondre
  •  125 gr de iogurt natural
  •  2 fulles de gelatina de 2gr.

Per al coulis de maduixes:
  •  200 gr de maduixes netes
  •  Sucre al gust

Per al crumble:
  •  25 gr. de mantega pomada
  •  25 gr. de farina d'ametlla
  •  25gr. sucre llustre
  •  12 gr. de farro
  •  12 gr. de maizena

Preparació:

  1.  Posem a remullar en aigua freda les fulles de gelatina.
  2.  Semi muntem la nata, que quedi com una crema. En guardem una mica sense muntar per desfer-hi les fulles de gelatina.
  3.  Posem a fondre la xocolata al bany maria, un cop desfeta hi incorporem el iogurt i ho batem bé.
  4.  Escalfem la nata que hem guardat i hi desfem les fulles de gelatina, ho incorporem a la barreja anterior.
  5.  Incorporem la nata en moviments suaus de dalt a baix.
  6.  Ho aboquem en motlle si ho deixem unes 3- 4 hores a la nevera.
  7. Per fer el crumble barregem tots els ingredients, que quedi en forma d'engrunes i ho enfornem a 180º uns 8-10 minuts
  8. Per fer el coulis, posem al got de la abtedora les maduixes i el sucre, ho triturem i ho colem.
  9. Per servir-ho aboquem una mica de coulis sobre el cremós i espolvoregem amb el crumble.

Deliciós!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada