dimarts, 24 d’abril del 2012

Pasta de full amb fruita

Aquesta recepta és molt fàcil, molt vistosa i com em va comentar la Roser a l'anterior entrada del bloc, la pasta de full és molt "socorrida" i combina gairebé amb tot, com a postre, com a aperitiu, en coca,... són tates les opcions que de vegades costa decidir-se. Aquest cop he fet pastes de full amb fruita de mida individual, em sembla més maco. Aquí la teniu:



Ingredients:

- Una làmina de pasta de full
- Fruites diverses: kiwi, maduixa, taronja,....
- Xocolata blanca i negra.
Per la crema:
- 2 rovells d'ou
- 1/2 litre de llet
- 14 g. de maizena
- aroma de vainilla
- 50 g. de sucre

Preparació:

1. Posem un cassó al foc amb la llet, el sucre i una cullerada d'aroma de vainilla, quan arrenqui el bull ho treiem del foc i ho deixem refredar.

2. En un bol barregem un rajolí de llet amb la maizena i els rovells d'ou i ho batem bé.

3. Ho posem tot en un cassó i esperem a que bulli sense deixar de remenar i ho deixem refredar completament.

4. Amb un tallador de galetes o un got, tallem la pasta de full. La punxem amb una forquilla perquè no pugi gaire i l'enfornem a 200º uns 15- 20 minuts,  i la deixem refredar.

5.Un cop freda posem per sobre la pasta de full la crema i per sobre les fruites tallades com més ens agradin.

Per decorar-ho una miqueta jo vaig desfer xocolata blanca i negra i ho vaig semibarrejar sobre un paper de forn, un cop fred el vaig clavar entre les fruites.

Espero que us hagi agradat, ja em direu que tal!!!

1 comentari: