dimecres, 9 de maig del 2012

Pates vegetals



Fa un parell de setmanes vaig anar a realitzar un taller de patés vegetals, que a part de resultar-me molt sorprenent, ha estat molt útil i la veritat és que són boníssims. Us passo un parell de receptes, la del paté de xampinyons i la del paté de pebrots escalibats, que són les que més m'han agradat. Ja em direu que us semblen:
PATÉ DE XAMPINYONS I NOUS

Ingredients

  • 50 g de nous pelades
  • 140 g de ceba
  • 1 all
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 80 g de xampinyons
  • Una mica de julivert
  • ½ cullerada de mostassa
  • Una mica de pebre negre
  • Un polsim de sal
  • Unes gotes de salsa de soja


Preparació

1.Sofregim la ceba i l'all fins que estiguin dauradets.
2. Afegim les xampinyons trossejats i els deixem fins que estiguin tendres.
3. Ho posem al got de la batedora i hi afegim la resta dels ingredients. Ho batem bé.
4. Ho servim acompanyat de torradetes.


PATÉ DE PEBROT VERMELL

Ingredients

·        1 pebrot vermell escalibat
·        1 culleradeta de pebre vermell dolç
·        1 culleradeta de curri
·       Una mica de julivert
·        15-20 ametlles torrades
·        70 g de mató
·        4-5 torradetes de pa (per donar-hi consitència)

Preparació


1.  Col·loquem tots els ingredients al got de la batedora, triturem i ho servim acompanyat detorradetesaldamos el tofu unos segundos en agua hirviendo. Escurrimos y reservamos.


Fàcils, ràpids i molt bons, us ho asseguro!!!!



1 comentari: