Ingredients:
- 200g de mantega a temperatura ambient.
- 240g de sucre
- 300g de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- 4 ous
- 1 culleradeta d'aroma de vainilla
- 40 g de cacau en pols (no pot ser ni nesquick ni colacao, ha de ser cacau)
Preparació:
1. Preescalfem el forn a 180º
2. Batem la mantega fins que estigui cremosa, li afegim el sucre i la cullerada de vainilla i ho batem fins que s'hagi incorporat.
3. Afegim els ous d'un en un i sense deixar de batre.
4. incorporem el llevat i la farina tamisats.
5. Posem la meitat de la massa ne un altre bol i hi afegim el cacau en pols.
6. Els distribuïm a les càpsules intentant no sobrepassar els 3/4 de la seva capacitat, i els enfornem uns 20 minuts. Després els deixem refredar.
Ingredients per a la cobertura:
- 125g de mantega a temperatura ambient
- 110 g de sucre glas
- 172 cullerada d'aroma de vainilla
- Colorants alimentaris
Jo he partit la crema de la cobertura en dos per fer-ho de dos colors.
Preparació de la cobertura:
1. Batre la mantega, incorporar-hi poc a poc el sucre i no deixar de batre, afegir-hi la vainilla i després el colorant.
2. Omplim una màniga pastissera i decorem com més ens agradi per sobre del cupcake.
3. Per finalitzar hi posarem boletes de colors, fideus de xocolata,.... el que tingueu.
I els altres els he decorat amb fondant.
Segur que triomfeu!!!!
Els cupcakes estan de moda, així que són un triomf assegurat, je je je...
ResponEliminaA tu t'han quedat fantastics!
Que coloridos y bonitos te han quedado... Bss
ResponElimina