dimecres, 20 de juny del 2012

Pastís fresc tres xocolates

Aquest pastís l'he vist a diversos blocs i he pensat que semblava molt fàcil i molt vistós així que he decidit provar-lo i la veritat és que ha agradat molt, és fresquet, no és excessivament dolç, i als que ens agrada la xocolata ens ha semblat un molt bon pastís.


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

- 75 gr. de xocolata negra
- 75 gr. de xocolata amb llet
- 75 gr. de xocolata blanca
- 72 gr. de sucre
- 375 ml de nata per muntar
- 375 ml de llet
- 2 sobres de quallada
- galetes maria
- mantega
Preparació:

1. Triturem les galetes i les anem barrejant amb mantega desfeta fins que tinguem una massa compacta, la posem al fons del motlle, jo utilitzo un motlle d'aquests d'emplatar, ja sigui rodó o quadrat o de la forma que vulgueu.
2. Ajuntem els dos sobres de quallada i els dividim en tres parts (una per a cada capa)
3. Capa de xocolata negra: Posem en un cassó 125 ml de llet, 125 ml de nata, la xocolata negra a trossets, 35 gr. de sucre i una part de quallada.  Ho posem a escalfar mentre ho anem remenant, fins que estigui tota la xocolata ben desfeta. Ho aboquem al motlle.
4. Capa de xocola amb llet: Fem el mateix procediment excepte amb el sucre, que n'hi posem 25 gr. i ho aboquem per sobre.
5. Capa de xocolata blanca: Igual que l'anterior però de sucre n'hi posem 12 gr.,( per mi la capa de xocolata blanca va quedar massa dolça o sigui que la propera vegada que el faci no hi posaré sucre), i ho aboquem per sobre.
6. Posem a la nevera un mínim de 6 hores.
7. Decorem com més ens agradi i a gaudir-la!!!

2 comentaris: