dimecres, 15 de febrer del 2012

Bombons tres xocolates

Bé, després de visitar desenes de blogs de cuina, he decitit crear el meu propi blog i el començaré amb una recepta de bombons, molt fàcil i molt vistosa, aquí us la deixo:


Ingredients (per uns 15 bombons):

  •  75 gr. de xocolata blanca
  •  75 gr. de xocolata amb llet
  •  75 gr. de xocolata negra

Preparació:


  1.  Desfem la xocolata blanca i l’aboquem dintre del motlle per a bombons, cobrint només una tercera part de la fondària del motlle. Deixem refredar durant 10 minuts, si és a l’estiu els posem 5 minuts a la nevera.
  2.  Desfem la xocolata amb llet i l’aboquem al motlle per sobre de la xocolata blanca, hem d’omplir una mica més de la meitat i ho deixem refredar.
  3.  Desfem la xocolata negra i l’aboquem al motlle per sobre de la xocolata amb llet fins omplir-ho del tot.
  4.  Ho guardem un mínim d’una hora a la nevera, desemmotllem i ja ens els podem menjar.
Bon profit

2 comentaris:

  1. neus!!! quina bona pinta te tot!! avui provaré de fer els bombons!! es veu super fàcil de fer!!!!

    ResponElimina