diumenge, 26 de febrer del 2012

Bunyols de Vent



Vaig anar a la classe de la Mireia Carbó del mes de febrer i va fer uns bunyols de cigrons, que ens va dir que eren molt semblants als bunyols de vent, a mi això de posar-hi cigrons no em va convèncer gaire així que per començar he decidit fer els de tota la vida, i crec que m'han quedat prou bé!!:


Ingredients (uns 35 bunyols):

  •  125 ml de llet
  •  75 gr. de farina
  •  60 gr. de mantega
  •  3 ous
  •  sucre
  •  oli de girasol 

Preparació:

  1.  En un cassó posem a escalfar la llet i la mantega, remenem bé perqué es barregin.
  2.  Quan comenci a bullir hi afegim la farina tota de cop i remenem fins que es desenganxi de les parets del cassó.
  3.  Fora del foc, i sense parar de remenar, hi afegim els ous, d'un en un.
  4.  Un cop tenim la massa la posem dins una màniga pastissera.
  5.  Ens mullem els dits amb oli (d'aquesta manera no se'ns enganxaran a les mans), ens posem una petita quantitat de massa a la mà i la tirem a l'oli de fregir.
  6.  Els bunyols es donaran la volta ells sols, quan estiguin dauradets els traiem del foc sobre paper absorbent.
  7.  Abans de que es refredin del tot els arrebossem amb sucre.

Són un vici!!!

1 comentari:

  1. A mi em van encantar i sí que realment són un vici. A més, no cal esperar a que sigui Quaresma, els pots fer tot l'any!!
    Un petonàs!!

    ResponElimina